Eurobasket

Καββαδάς στον ΣΠΟΡ FM: «Να τα βρουν οι παίκτες και να κάνουν το καθήκον τους με την Πολωνία»

Κάλεσμα στους παίκτες της Εθνικής ομάδας, να τα βρουν και να κάνουν αυτό που πρέπει, έκανε μέσω του live event του ΣΠΟΡ FM στο Athens Metro Mall, ο Βασίλης Καββαδάς.

Ο Βασίλης Καββαδάς βρίσκεται καλεσμένος στο live event του ΣΠΟΡ FM 94,6 στο Athens Metro Mall και μεταξύ άλλων σχολίασε όσα συμβαίνουν στην Εθνική ομάδα.

Ο Έλληνας σέντερ, τόνισε ότι θα πρέπει οι εγωισμοί πρέπει να μπουν στην άκρη, να τα βρουν οι παίκτες και να κάνουν το καθήκον τους για το καλό της Εθνικής ομάδας. Παράλληλα, τόνισε πως αν οι παίκτες του Κώστα Μίσσα κερδίσουν την Πολωνία και προκριθούν, τότε θα αλλάξει η ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας.

Όσα είπε ο Βασίλης Καββαδάς στον event του ΣΠΟΡ FM στο Athens Metro Mall

«Οι παίκτες πρέπει να είναι ενωμένοι. Να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, να τα βρούν και να προχωρήσουν. Επίσης δεν πρέπει να υπάρχει ισοπέδωση από τον κόσμο κάθε φορά. Δεν γίνεται σε κάθε στραβοπάτημα ο κόσμος να βρίσκεται απέναντι στην ομάδα. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Πολωνία. Αν πάρουμε τη νίκη, θα αλλάξει η ψυχολογία και ίσως μπορούμε να πετύχουμε κάτι στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x